ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - Λεωφόρος Καποδιστρίου 60, Φιλοθέη, 210 6813437 ▪ 697 3319273

Νευρο-ρεφλεξολογία

H ρεφλεξολογία είναι μία συμπληρωματική, φυσική αγωγή για τη φροντίδα της υγείας, που υποστηρίζει την ύπαρξη των αντανακλαστικών σημείων στο πέλμα, καθώς όλο το σώμα αντανακλάται σε αυτό.

Εφαρμόζεται σε επιλεγμένα σημεία κυρίως στα πόδια μέσω ειδικών πιέσεων και τριβών. Ενισχύει την ορθή λειτουργία των οργάνων και ανατομικών δομών του οργανισμού.

Ενώ η ρεφλεξολογία δρα γενικώς, στα όργανα και στους μύες του σώματος, η νεύρο-ρεφλεξολογία έχει τη δυνατότητα να δράσει σε συγκεκριμένο μυ ή σε συγκεκριμένο νεύρο. Βοηθά σε παθήσεις όπως οσφυαλγία, ισχιαλγία, αυχενικό σύνδρομο, αϋπνίες, άγχος, υπερκόπωση, πονοκεφάλους, ημικρανίες, δυσκοιλιότητα, στυτική δυσλειτουργία, κατακράτηση υγρών και άλλα.

Στη Ευρώπη και στις Η.Π.Α. υπάρχει τμήμα ρεφλεξολογίας εντός των περισσοτέρων νοσοκομείων. Στην Ελλάδα βρίσκεται σε εθελοντική μορφή, σε κέντρα πόνου όπως το Αρεταίειο νοσοκομείο, το Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο αλλά και άλλα ιδιωτικά και δημόσια θεραπευτήρια.

Σας ενημερώνουμε ότι πλέον θα μπορείτε να λαμβάνετε υπηρεσίες Νευρο ρεφλεξιολογίας και στο AS Physio από επαγγελματία νευρο ρεφλεξιολόγο.

Καλέστε στο 210 6813437 για πληροφορίες και ραντεβού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για αξιολόγηση του δικού σας προβλήματος